Over ons

click here for the English version
Eerst en vooral; we zijn heel actief op Instagram, dus als je graag op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes, volg dan zeker @myrthisdotcom ;)
Wij zijn Karen en Julie, moeder & dochter, en het Myrthis-verhaal is gestart in 2016. Eerst was het enkel een schoenenwinkel, maar geleidelijk aan is er ook kleding bij gekomen. De naam is een verwijzing naar mirte, een altijd-groenblijvende plant die groeit in het zonnige Middellandse Zeegebied. 
Voor ons is het een woord dat geluk en zelfvertrouwen vertegenwoordigt. Je eigen stijl vinden en comfortabel zijn in wat je draagt is essentieel om je goed te voelen en dat uit te stralen. 
De collectie is een unieke mix van originele designs, betrouwbare kwaliteit en eerlijke prijzen. Wij houden van merken die modebewust zijn, maar toch een eigen identiteit bewaren, zodat elke klant vindt wat bij haar past.
Shoppen in een leuke sfeer, met persoonlijk advies, zonder gepush... toch veel fijner zo? Een positieve, optimistische blik; een relaxed gevoel: dat is belangrijk voor ons, en we hopen dat Myrthis dit aantoont :)
We helpen je graag verder met een welgemeende glimlach, tot snel! Welkom!